Booster Z Thaibox
Hungary-Flag2Thailand flag2

Vélemények a frissítő masszázsról

Név: d.d.

Véleményed: A masszázst hosszú éves ismeretség és barátság után kértem Zolitól. Ilyen kontextusban, még nem találkoztunk, de semmi gátlás nem volt bennem, mert pikkpakk megteremtette a jó hangulatot. Előtte kérte, hogy vegyek egy meleg fürdőt és pihenjek legalább egy órát, hogy maximálisan rákészüljön a szervezetem a pihenésre. Több masszőrnél voltam már, de mindig csak a hátamat kezelték. A kedvencem a majd’ 90 perc alatt a kezek és a karok átmasszírozása volt. Felfrissített és egyben ellazított, olyan érzés, amit még sosem éltem át. A masszázs után ismét betartottam az egy órás pihenést. Végtagjaim könnyűvá váltak, anyagcserém felgyorsult és rengeteg folyadékot fogyasztottam. A pihentető alváson kívül tapasztaltam még, hogy a masszázs nyugtató hatása nálam kitartott még egy hétig. Ezt úgy kell elképzelni, hogy nem idegesítettek fel a munkahelyi és a hétköznapi problémák, nem voltam feszült, és jóval aktívabb voltam a munkából hazaérve is. Havonta egyszer-kétszer nem sajnálhatjuk magunktól az időt, a testünk meg fogja köszönni, és ha figyelünk, észrevehetjük a testünk visszajelzéseit!

 


Név: Dia, Budapest

Véleményed: Háromgyermekes anyukaként sajnos nincs időm magamra, nincs időm sportolni. A masszázsról viszont nem akartam lemondani. Sok helyen próbálkoztam relax, svéd, thai, frissítő, aromaterápiás, mézes, lávaköves, de egyik sem volt olyan élmény, ahová visszajártam volna. Aztán ajánlották nekem Zolit, aki viszont úgy masszírozott, amire nem lehet egyértelműen ráfogni, hogy ez most relax vagy svéd, de feleslegesnek is tartom megnevezni. Ő olyan masszázst alkalmaz, amire az embernek valóban szüksége van. Nagyon figyelmes volt, csak arra koncentrált, hogy az előzetes megbeszélésünknek megfelelően ellazítson és fel tudjak töltődni. Nem azt éreztem, hogy végigcsinálja, amit tanult egy tanfolyamon a masszázsról, hanem arra koncentrált, hogy nekem mire van szükségem. A másik nagyon pozitív dolog, hogy nem az órát figyelte, hanem azt, hogy mikor érzi azt ő is, hogy elérte a kívánt célt, ezt nagyon köszönöm! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 


Név: Monostori Ági

Véleményed: Kedves Zolikám!
Köszönöm a masszázst, teljes testi és lelki felüdülést nyújtott. " Fiatal" korom ellenére tökéletesen mozog kezem, lábam. Köszi még egyszer, találkozunk a megbeszélt időpontban!

 


Név: Barsán Viki

Véleményed: Zoli pillanatok alatt relaxációs helyiséget varázsolt a szobámból.
Nem is volt kérdés, hogy nagyon jó hangulatban fog telni ez a masszázs.
Teljesen sikerült kikapcsolódnom a masszázs alatt és megszabadulni minden rossz gondolattól, stressztől. A masszázst követően úgy éreztem, mintha kicseréltek volna. Testileg és lelkileg egyaránt!
Már várom a következő alkalmat!
Köszönöm Zoli!

 


Név: Hajdú Zoltán

Véleményed: Voltam már párszor masszíroztatni, de most először sikerült teljesen ellazulni és megszabadulni minden belső feszültségtől. Zoli személyisége és profizmusa új szintre emelte a masszázs fogalmát! Otthoni környezetben, kellemes illatokkal és hangulatos zenével kísérve tökéletesre sikerült a relaxáció. Jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek, aki testi-lelki felüdülésre vágyik, én is biztosan visszatérő vendég leszek. Ezúton is nagyon szépen köszönöm!

 


Név: Bartos Zoltán

Véleményed: Z. az otthonunkba érkezett. Pillanatok alatt tökéletesen nyugodt, harmonikus környezetet varázsolt a masszázshoz. A masszázs nagyon szakszerű és alapos volt, amely teljes ellazulást biztosított. A végére teljesen ellazult izomzattal és feszültségektől megszabadult állapotot értünk el. Az éjszakákat végre sikerül végig aludnom!!! Köszi Z. Folyt. köv.

 


Név: Tündi

Véleményed: Elég sokszor küzdök stressz által okozta izomfájdalmakkal. Zoli ezen nagyon sokat segített. Szakszerű és nagyon figyelmes masszőr.
A masszázst követően izmaim ellazultak és fájdalmam is elmúlt.
Csak ajánlani tudom mindenkinek a testet és lelket egyaránt gyógyító, frissítő masszázsát!

 


Név: Éva

Véleményed: Csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a nagyon kellemes, minden izmot jól átmozgató frissítő masszázst.
Zoli kezei között megfelelően ki tudtam kapcsolni, el tudtam lazulni es utána tovább pihenni, relaxálni a saját otthonomban.
Ezer köszönet érte!

 


Név: Szebeni Attila

Véleményed: Eddig kétszer járt Zoli nálam masszírozni. Csak pozitívan tudok róla beszámolni. Nagyon kellemes élmény volt mindkétszer, különösen jó hogy otthoni környezetben tudtam lazítani.
A masszázs teljesen személyes igényekhez van alakítva, lazít, frissít, relaxál.
Másnap egyáltalán nem éreztem az előző napi görcsöt a vádlimban.
Mindenkinek ajánlom, én rendszeres ügyfél leszek! :-) Szebeni Attila

 


Név: Győrvári Attila

Véleményed: Életem első masszázsa nagyon jó élmény volt, ez először abban nyilvánult meg, hogy nagyon jól aludtam, amire már rég volt példa. Az egész testemnek nagyon jót tett, semmi problémám nem volt utána a fizikai munkával, nem fájt se a térdem, talpam és a hátam sem, ami rendkívüli. Összességében nagyon sokat segített, rendkívül kellemes volt a légkör és bárkinek szivből tudom ajánlani.

 


Név: Buakaw

Véleményed: Reggel mintha újjá születtem volna! Jó volt kicsit megtorpanni ebben a rohanó világban! Köszönjük Z'

Rita&Gábor

 


Név: Iván és Helga

Véleményed: Csak pozitivan tudok nyilatkozni az élményről:
Valóban relaxál, lazít és teljes kikapcsolódást biztosít Zoli két keze és a légkör, amit magával hoz.
A másnapi ébredés érezhetően más és a könyebbség érzésével tölt fel:)
Szívből ajánljuk bárkinek,mindenkinek!Név
: Viki & Sanyi


Véleményed: Amikor először hallottam, hogy otthonunkban tudjuk igénybe venni ezt a szolgáltatást, kíváncsi lettem, hiszen masszázsban idáig csak máshol volt részem. Érdekes, hogy az egyik fontos pozitívum végül ez lett. Sokkal egyszerűbb volt minden, a masszázs frissítő részére tudtunk koncentrálni. Ami egyértelműen tetszett még az a szolgáltatás összetettsége: nem csupán emberi kezek munkájából állt, hanem ismeretterjesztés, illatok, zenék, személyre szabott figyelem egyvelege. További visszajelzéseink is nyitott fülekre találtak. Mindenkinek ajánljuk!Név
: Rózsás Gábor

Véleményed: Többször is szerencsém volt már ehhez a frissítő masszázshoz. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Szakszerű, precíz, és lelkiismeretes kezek alá feküdhettem be. Abszolút vendég orientált. Saját egyéni igényeimhez lett alakítva a masszázs! Mit értek ez alatt? A munkámból adódóan a sok vezetés miatt beállt izomcsoportokra fektettünk nagyobb hangsúlyt. Igazán le tudtam lazulni, hiszen a jól megszokott saját környezetemben, az otthonomban történt mindez. Ennek hatalmas előnye van, hiszen utána tudtam tovább lazítani, pihenni, majd újult erővel nekimenni, egy újabb dolgos hetköznapnak! Keressétek a Zolit bátran! :) Gabika


 

Név: Buakaw

Véleményed: Kellemes, frissítő 2 óra volt! Teljesen ellazultam...
Még találkozunk az tuti! ;)

Köszönjük Z!

Rita és GáborNév
: Muang Petchbanchai

Véleményed: Nagyon jól éreztük magunkat, több ilyet...

Hálásan köszönjük:
Klári, Csaba

Vélemények

Küldd el te is véleményed!

 

Kereső

Csatlakozz!

Támogatók

m3logo1

 

cristalle

Ki van itt

Oldalainkat 13 vendég és 0 tag böngészi

Best UK Bookis w.betroll.co.uk Will Hill
How to get bonus http://f.betroll.co.uk/ Betfair